0878 64 56 26

0898 90 03 09

0889 64 56 26

ПОЗВЪНИ И ЗАТВОРИ ДЕНОНОЩНО!!!

 • slider1

  Топлоизолация Бургас

  Най- добрата топлоизолация Бургас на изгодни цени.

 • Алпинисти Бургас

  Саниране и топлоизолиране на сгради, чрез алпинистки способ.

 • slider1

  Саниране Бургас

  Професионално Саниране Бургас на вашата сграда.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ БУРГАС

small

Топлоизолация от квалифицирани алпинисти Бургас . Топлоизолации на скеле. Външно боядисване. Саниране Бургас. Саниране на цели сгради. Саниране на отделни апартаменти. Предлагаме разумни цени и отстъпки за саниране и фасадна топлоизолация Бургас ! Предлагаме отлично и отговорно изпълнение- от определяне на подходящия достъп и материали до готов завършен вид!

Топлоизолацията – сигурната инвестиция! С топлоизолацията зимата е топла, а лятото прохладно. Придава се красив и завършен вид на вашата фасада, а стойността на жилището след новото оформление се повишава. Поставянето на ефективна и качествено направена топлоизолация Бургас означава повишаване на вътрешната температура от порядъка на 8-10 градуса C. В европейските страни направата на топлоизолация се счита за задължителна инвестиция, която се изплаща за около 4-5 години, след което икономията от направеното саниране се превръща в реална печалба за собственика!

ЗА КОНТАКТИ

 • Алекс Иванов
 • тел.: 0889 64 56 26
 • тел.: 0898 90 03 09
 • тел.: 0878 64 56 26
 • Email: [email protected]
 • гр. Бургас

Други наши услуги:

* Поставяне на топлоизолация на въже и скеле, изгодни цени и високо качество,гаранция 5 години
* Хидроизолация на покриви
* Почистване на стъклени фасади
* Смяна и почистване на улуци
* Поставяне на козирки, фуги
* Боядисване, шпакловка, мазилка
* Поставяне на рекламни пана и билбордове, фасаднин ремонти
БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН,ЗА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ ДО 20%

Топлоизолация Бургас

Високо качествена топлоизолация Бургас за качествена енергийна ефективност както през лятото, така и през зимата. Здрава и енергоспестяваща топлозиолация поставена от най- добрите професионалисти в Бургас. Поставяне на топлоизолация Бургас чрез всички методи- въже и скеле. Супер изгодни цени и гарантирано високо качество с гаранция до 5 години. Ние работим без почивен ден, за да сме близо до нашите клиенти и да поставим необходимата топлоизолация, там където вие желаете.