0878 64 56 26

0898 90 03 09

0889 64 56 26

ПОЗВЪНИ И ЗАТВОРИ ДЕНОНОЩНО!!!

 • slider1

  Отпушване на комини Бургас

  Професионално отпушване на комини Бургас. Най- доброто и ефикасно отпушване на комини Бургас!

ОТПУШВАНЕ НА КОМИНИ БУРГАС

small

Предлагаме услугата отпушване и на комини Бургас. Профилактика, почистване и ремонт на вентилациони шахти, комини, отдушници и други. Без значение от естеството на запушването на комина, дали е нагар или попаднал твърд предмет във въпросния комин в Бургас или отдушник, ние можем да ви окажем професионална помощ. Достатъчно е да позвъните на нашите дежурни телефони и да ни обясните за появилия се проблем. Нашите професионални коминочистачи Бургас ще ви помогнат. Нашият майстор коминочистач знае как да се справи, той не се страхува от височините и не се притеснява че ще се поизцапа с неприятните сажди, дори и при работещ комин. С услугата отпушване на комини Бургас и региона ви спестяваме много неприятности в студените зимни дни. Тази тежка и мръсна работа можете да си спестите с нашите професионални коминочистачи специалисти в отпушването и профилактиката на всякакви комини, високи или ниски тесни или широки не са проблем за нас.

Отпушване почистване и профилактика на комини прави и чупещи.

Почистването на комина е добре да се извършва преди отоплителният сезон (есента) или след него (пролетта) с цел да се изчистят натрупаните сажди,смоли и други .Ако не се изчистят повече от два отоплителни сезона навреме има опасност от самозапалване на комина при работа на печката или трайно запушване на комина. А при панелните блокове е задължително всяка година защото индивидуалните ръкави на комина са много тесни и имат и чупка при свързването им с главния комин.

Почистване на печки,котли,отдушници и вентилационни тръби шахти и други.

Почистването на котли става след като комина се почисти и се проверяв в какво състояния е и дали се налага да се почисти ,почистването на отдушници ,вентилациони тръби и шахти става по желания на клиета след предварителна консултация .

Отстраняване на конденз и нагар по комините.

Ако по коминът ви се появят петна от конденз или смола в продължителен период от време значи коминът има проблем .То тогава се обърнете към наш специалист и след безплатна консултация и той ще установи проблема и адекватното решения за него .

Измазване и зидане на комини.

Ако коминът ви не е измазан или е за зидане е добре да се замислите над това да го направите вие или да се обърнете към нашите услуги,защото с течението на времето той се саморазрушава и едно че в комина попадат тухли и строителни отпадъци и го запушват в същото време и покрива се поврежда и той се нуждае от ремонт.

Изработка на шапки и петлета за комини.

Ние ви предлагаме да ви поставим или изработим шапки или петлета за комин.След безплатна консултация наш специалист ще ви предложи най- добрия вариант за вашият комин според разположението и големината му.Защото много от проблемите по вашия комин могат да са причинени от липсата на подобни допълнения за вашият комин.

ЗА КОНТАКТИ

 • Алекс Иванов
 • тел.: 0889 64 56 26
 • тел.: 0898 90 03 09
 • тел.: 0878 64 56 26
 • Email: [email protected]
 • гр. Бургас