0878 64 56 26

0898 90 03 09

0889 64 56 26

ПОЗВЪНИ И ЗАТВОРИ ДЕНОНОЩНО!!!

 • slider1

  Отпушване на канали Бургас

  Професионално отпушване на канали Бургас. Отпушване на сифони, канали, септични ями и други.

 • slider4

  Съвременна техника

  Съвременна техника за отпушване и диагностика на канали Бургас.

 • slider4

  Отпушване на септични ями

  Техника за качествено отпушване на септични ями Бургас.

ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ БУРГАС

small

Проблемите в Бургас и региона със запушени канали не са рядко явление и за това създадохме сайт за отпушване на канали Бургас, чиято първа цел е да ви помогнем ако каналите са запушени и да дадем препоръки за бъдеща експлоатация на вашата канализация в Бургас ако е необходимо. Ако вие изпълните нашите препоръки то сме убедени че запушванията ще намалеят. Предлагаме и извършваме ремонт на канали в Бургас и областта.

Отпушване на канали Бургас

Запушените канали са един много сериозен проблем, който много често е пренебрегван, докато не стане най- лошото и щетите са много повече. Може би не се замисляте, докато не стане някакъв проблем, но се оказва, че едно от най-важните неща, както за самата сграда, така и за хората живеещи в нея, е канализацията. Неосопорим факт е, че запушените канали могат да окажат наистина много неприятни последици за обитателите на съответната сграда, особено когато тези проблемни канали не са отпушени навреме. Затова, когато има съмнение за такава неприятност е най-добре да бъде извикан реномиран водопроводчик или пък професионална фирма за отпушване на канали Бургас, която се занимава с всякакви водопроводни услуги, включително отпушване на канали Бургас.

Свържете се с нас за да решим проблема ви свързан с отпушването на канали Бургас. За всяка работа си трябва техника и опит, с която разполагаме за да приведем канализацията в ред. В незнание правим толкова неща които могат да ни навредят или да усложнят обстановката, затова потърсете специализирана помощ, може да не сме ние, това вие избирате, но нека да са специалисти по отпушване на канали.

Отпушване на гърнета

Запушените гърнета могат да ви създадат много проблеми, както на вас и целия ви дом, така и на всички ваши съседи. Има ред причини и обстоятелства, поради който може да имате сериозни проблеми гърнетата. Ние сме фирма с опит в отпушването на гърнета Бургас и знаем как да ви помогнем, като разполагаме и с най- съвременна техника. Може да се обадите на посочените телефони за професионално и денонощно отпушване на канали за Бургас и областта.

Отпушване на мивки

Ние знаем, че запушването на мивка в банята или кухнята е неприятно. Това може да възпрепятства готвенето, прането и въобще цялата домакинска работа. В не редки случай проблемът е по-сложен, от колкото си представяме и неговото решаване не е тривиално. Слушането на реклами за висококачествени препарати създадени за отпушване на канали, също не е надежден метод за решаване на проблема, защото в чести случи всеки проблем си има конкретно решение. Свържете се с нас за консултация и евентуално посещение на адрес за отпушване на канали Бургас. Без значение е каква мивката или сифонът който има тя, ние сме подготвени за всякакви изненади. В нашата практика сме имали всякакви случаи на запушване и вашият проблем колкото и уникален да бъде той си има решение, естествено решението не включва къртене, разбиване и подмяна на тръбопроводи. С намесата на нашите професионалисти, които са се сблъсквали със всякакви проблеми, по най-различен начин с различен подход във различните ситуации проблемът със запушените канали на вашите мивки ще бъде разрешен.

Отпушване на сифони

Съществуват различни типове сифони, монтирани са много често в началото на каналите. Ние ви предлагаме отпушване на всички видове сифони Бургас. Сифоните за мивки са най-често срещаните сифони в банята или кухнята, много често запушването е предизвикано от хранителни отпадъци или други твърди предмети попаднали в мивката. Подовите сифони се срещат предимно в банята, при запушването на такъв тип сифон се затруднява оттичането на събралата се вода на пода във прилежащите на сифона канали. Подовите сифони се запушват много често от насъбрали се косми които с течение на времето филтрират дребни предмети докато запушването на подовите канали стане напълно. Друг тип сифони които се срещат в банята са сифоните за вана или душ кабина. Отпушване на сифони Бургас и изходящите от тях канали е деликатна работа. Трябва да се внимава с отпушването на канали, защото счупването на такъв вид подов сифон може да породи необходимост от къртене за монтаж на нов.

Отпушване на външна канализация

Външната канализация, както и всеки друг елемент от вашата жилищна сграда, трябва да се поддържа в добро техническо състояние. Запушването на една водосточна тръба може да доведе до различни проблеми: неправилно оттичане на водата и предизвикване на наводнение, неправилно оттичане на водата и предизвикване на влага и мухъл в помещения от сградата. Обилният снеговалеж с ниските температури, както и замръзването на водосточните тръби е често срещан проблем през зимният сезон. За такъв вид отпушване на външна канализация Бургас можете да се обърнете към нас.

Източване на септични ями и тоалетни

С опит в източването на септични ями и тоалетни вие може да ни се доверите за да извършим наистина качествено услугата за да може вие да останете наш доволен клиент. Разполагаме със съвременни камиони за източване на септични ями.

Видео диагностика на проблемни канали

Ние разполагаме с най- модерна техника за видео диагностика на запушени канали и адекватни решения за последващо отпушване на канала в Бургас и областта.

Смяна и ремонт на тръби за мръсна и чиста канализация

Фирма АЛЕКС–83 е с дългогодишен опит в цялостното изграждане и частичните ремонти на всеки един елемент от ВиК инсталацията, която ви е необходима. Освен отпушването на канали Бургас ние имаме възможност за всяка една ремонтна ВиК услуга.

ЗА КОНТАКТИ

 • Алекс Иванов
 • тел.: 0889 64 56 26
 • тел.: 0898 90 03 09
 • тел.: 0878 64 56 26
 • Email: [email protected]
 • гр. Бургас